COVID19

L’EXÈRCIT DE TERRA PATRULLA HUI ELS CARRERS D’ALMUSSAFES

📢 Una patrulla composta per sis soldats del Batalló del Quartel General Terrestre d’Alta Disponibilitat (CGTAD) s’ha desplegat al llarg del matí pels carrers d’Almussafes amb l’objectiu principal de donar tranquil·litat a la població i reforçar les labors de control policial.

👉 La presència dels militars s’emmarca en l’Operació ‘Balmis’, que implica les Forces Armades en la lluita contra l’expansió del coronavirus amb un desplegament per tot el territori nacional per a garantir l’ordre i compliment de les obligacions, després de l’aprovació de l’Estat d’Alarma reflectit en el ReIal Decret 463/2020, de 14 de març.

✅ L’objectiu de la visita d’aquesta unitat der la policia militar, amb base en el Quartel General de l’OTAN a Bétera, és el reforç del treball de les forces de seguretat en el centre urbà, terme municipal i zones industrials durant tota la jornada de hui diumenge, 19 d’abril.

👮‍♂️👮‍♀️ La Policia Local ha entregat als sis efectius pantalles protectores anti-esquitxades per a preservar la seua salut i en agraïment a la seua col·laboració.