COVID19

COMUNICAT COVID19: TANQUEM ELS PARCS INFANTILS D’ALMUSSAFES – 16/09/2020

Hui s’han notificat nous resultats dels PCR realitzats com a conseqüència del brot d’origen social que ens afecta, incrementant-se el nombre de positius per COVID19 a la nostra població.

A més, s’ha confinat una altra aula d’un centre educatiu del poble, activant-se el protocol pautat per les institucions sanitàries i educatives.

👉 Davant estes notícies i en un exercici de responsabilitat política i de màxim compromís amb la ciutadania, des de l’Ajuntament d’Almussafes s’activa una nova mesura de prevenció i de limitació de la concentració de persones per tal de frenar la corba epidemiològica, que se suma a les anunciades ahir dimarts:

🚫 LA CLAUSURA DE TOTES LES ZONES DE JOC INFANTILS DELS PARCS, PISTES DE PETANCA I SKATE, DES D’ESTA MATEIXA VESPRADA I FINS QUE ACONSEGUIM INVERTIR LA SITUACIÓ.

🤝 Entre totes i tots hem d’aconseguir contindre l’expansió del coronavirus i d’ahí la necessària implicació de grans i menuts amb el compliment de totes les directrius contra la COVID19:

👨‍👩‍👦‍👦 Molta precaució en qualsevol encontre social en llocs públics (terrasses de bars i restaurants, parcs i jardins… ) i també en l’àmbit privat.

😷 Ús obligatori de la mascareta.

↔️ Respecta la distància social.

🤲 Llava’t les mans.

🏠 Si estàs esperant el resultat de la PCR, queda’t a casa.

Categorías:COVID19, TAULER d'ANUNCIS

Etiquetado como:,