COVID19

COMUNICAT COVID19: ALMUSSAFES – 15/09/2020

Actualitzem la informació del brot d’origen social que tenim actiu a Almussafes

✅ En primer lloc, sumant els resultats de les proves PCR realitzades el passat dissabte, hi ha confirmats 15 casos positius al nostre poble, sent la majoria asimptomàtics o afectats per símptomes de caràcter lleu.

✅ No obstant això, comuniquem que esta xifra de persones contagiades pot augmentar, ja que cada dia s’estan practicant PCR als entorns familiars i socials dels veïns i veïnes afectades pel brot i els resultats requereixen d’almenys dos dies per a notificar-se.

✅ Destacar, així mateix, que el positiu registrat en una aula d’un centre educatiu d’Almussafes ha obligat a activar-se el protocol i confinar a l’alumnat del corresponent grup burbulla com a mesura preventiva, tenint en compte que la competència en matèria educativa correspon a les conselleries d’Educació i Salut Pública.

🦠🔺 Davant esta situació epidemiològica a la població, des de l’Ajuntament d’Almussafes s’aposta per complir amb la màxima responsabilitat amb la ciutadania, per continuar amb el servei de vigilància de la Policia Local, per aplicar la cautela i per extremar les precaucions fins que el brot estiga controlat.

És per això que s’han adoptat els següents ACORDS D’APLICACIÓ A PARTIR DE DEMÀ DIMECRES 16 I FINS EL DIUMENGE 20 DE SETEMBRE:

1. ES POSPOSEN LES ACTIVITATS CULTURALS, ESPORTIVES I FESTIVES PROGRAMADES PER ALS PRÒXIMS DIES. INFORMAREM DE LES NOVES DATES.

2. NO SE CELEBRARAN DURANT ESTE PERÍODE ENTRENAMENTS ESPORTIUS NI ES PODRAN UTILITZAR LES INSTAL.LACIONS PÚBLIQUES PER A LA PRÀCTICA ESPORTIVA INDIVIDUAL O GRUPAL.

3. L’OBERTURA DE LA SALA D’ESTUDI DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA, AIXÍ COM LA POSADA EN FUNCIONAMENT DELS SERVEIS S’AJORNA FINS A NOU AVÍS, MANTENINT-SE ACTIU EL SERVEI DE PRÉSTEC.

🤝 Hem de ser prudents i posar de la nostra part per tal d’aconseguir superar este entrebanc i d’ahi la necessitat de demanar la vostra implicació a l’hora de complir amb les mesures de seguretat contra la COVID19:

👨‍👩‍👦‍👦 Molta precaució en qualsevol encontre social en llocs públics (terrasses de bars i restaurants, parcs i jardins… ) i també en l’àmbit privat.

😷 Ús obligatori de la mascareta.

↔️ Respecta la distància social.

🤲🧼 Llava’t les mans.

🏠 Si estàs esperant el resultat de la PCR, queda’t a casa.

👉🗓 El dilluns 21 de setembre actualitzarem les mesures d’actuació sobre els diferents àmbits en base a l’evolució del brot.

Categorías:COVID19, TAULER d'ANUNCIS

Etiquetado como:,