COVID19

COMENCEM EL REPARTIMENT DE CARETES DE PROTECCIÓ

Després del repartiment de caretes de protecció i viseres anti-esguitades entre personal sanitari, forces de seguretat, Residència La Vila, operaris municipals i altres treballadors d’empreses que operen diàriament i que pel seu treball es troben més exposats al virus, comuniquem que des de l’Ajuntament d’Almussafes ja hem rebut les primeres 250 caretes facilitades des de la Diputació de València (estem a l’espera de disposar d’altres 250 unitats) i, a més, hem realitzat una primera compra de més caretes amb fons propis.

És per això que a partir del dilluns, 6 d’abril, encetarem el procés de repartiment de les primeres caretes a la ciutadania, començant, per responsabilitat, amb els grups de risc.

Les persones d’Almussafes amb patologies, amb tractaments crònics i també dones embarassades que s’han de desplaçar fins a centres hospitalaris per al seguiment dels seus casos. Recollida: Centre de Salut d’Almussafes

Els veïns i veïnes que han de ser atesos pel seu metge d’atenció primària al Centre de Salut per al seguiment de les seues malalties. Recollida: Centre de Salut d’Almussafes.

Cuidadors i cuidadores de persones majors i dependents. Recollida: Retén de la Policia Local.

A més, informem que l’Ajuntament d’Almussafes ha fet una segona comanda per a anar cobrint de forma de forma progressiva a tota la població.

Vos recordem que les eixides de casa estan limitades i que cal complir amb la normativa que estableix l’estat d’alarma. Quedar-se a casa és la millor protecció!

Categories: COVID19