GENERAL

Cas de Covid-19 al CEIP Pontet

El professorat i l’alumnat del CEIP Pontet d’Almussafes haurà de continuar amb la quarantena imposada pel reial decret de l’estat d’alarma per a evitar el contagi del Covid-19 després de conéixer-se durant la jornada d’ahir, diumenge 15 de març, que una professora del centre havia donat positiu.

Una vegada coneguda la notícia, l’alcalde de la localitat, Toni González, es va posar en contacte amb la Conselleria de Sanitat per a obtindre les dades sobre el protocol a seguir i després de nombroses gestions hui ha aconseguit la informació necessària per a saber com actuar correctament davant aquesta situació.

Aquest matí des de Sanitat s’ha informat que les proves per a detectar el virus tan sols es realitzaran si és “estrictament necessari”. Concretament, si la persona té alhora tos, febre i insuficiència respiratòria.

Cas de Covid-19 al CEIP Pontet

En eixe cas s’haurà d’acudir al centre de salut de la localitat per a ser derivats, si es considera oportú, a l’hospital per a sotmetre’s a l’anàlisi.

González recorda que aquest matí ja han començat a aplicar-se les mesures de protecció en el centre de salut de la localitat. “El personal sanitari està plenament coordinat. S’han fet dues files per a separar als que acudeixen amb símptomes relacionats amb el virus i els que ho fan amb cita prèvia per a rebre consulta sobre altres malalties. S’ha posat vigilància i tot està funcionant correctament”, afirma.

Per a extremar les precaucions, demà dimarts 17 de març l’Ajuntament procedirà a la desinfecció dels CEIP Almassaf i Pontet, el Pavelló Poliesportiu i el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes.