COVID19

ALMUSSAFES I EL DEPARTAMENT DE SALUT DE LA RIBERA ES QUEDA EN LA FASE 0 UNA SETMANA MÉS

🕰 Franges horàries i d’edat:

🔹 De 6:00 a 10:00 i de 20:00 a 23:00 hores, d’entre 14 i 70 anys.

🔹 De 12:00 a 19:00 hores, els xiquets (previst de modificar en funció de la calor).

🔹 De 10:00 a 12:00 i de 19:00 a 20:00 hores, majors de 70 anys o els dependents amb cuidador.

🚶‍♂️ Passejos: Tots i totes poden eixir una vegada al dia a una distància màxima d’un quilòmetre del domicili. Pots anar acompanyat d’un convivent. Prohibit aquells que estiguen en quarantena o tinguen símptomes de coronavirus.

🏃‍♂️🏃‍♀️Esport individual: De 6:00 a 10:00 i de 20:00 a 23:00 hores en el terme municipal de residència. Si s’utilitza bicicletes o patins, la distància de seguretat és de deu metres.

🍅 Horts familiars d’autoconsum: Sempre que estiguen en el mateix terme municipal del domicili o en un adjacent a aquest.

🍲 Restaurants i cafeteries que puguen servir comandes per a portar: Els encàrrecs hauran de realitzar-se per telèfon o per internet.

👕 Comerços de fins a 400 metres quadrats: Amb cita prèvia per a l’atenció individual de clients (un empleat per client). S’exigirà mantindre la distància mínima de 2 metres. Els establiments hauran de desinfectar-se dues vegades al dia i hauran de tindre dispensadors de gel hidroalcohòlic. S’establirà un horari d’atenció o un corredor preferent per a persones majors de 65 anys.

🛒 Compres: Per norma, hauran de fer-se en el mateix municipi en el qual es resideix, si bé es permet el trasllat entre localitats xicotetes -no tenen per què ser confrontants- en el cas que no es puguen trobar determinats productes.

💇‍♀️ Perruqueries: Obrin sempre que puguen concertar cites prèvies.

🦶 Professionals de fisioteràpia, de centres d’estètica i de perruqueria: Han de portar equips de protecció individual i garantir la distància mínima de dos metres entre clients.

Categories: COVID19, TAULER d'ANUNCIS