GENERAL

Almussafes amplia el servei municipal d’atenció psicològica pel Covid-19

El Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de la localitat posa a la disposició de la ciutadania al seu personal durant aquesta situació d’emergència

Les persones interessades han de telefonar al 96 178 39 91 o enviar un correu electrònic a almussafespsicologia@gmail.com


Que l’atenció presencial s’haja reduït al màxim en l’administració local d’Almussafes durant l’actual crisi generada per l’expansió del coronavirus no significa que els seus diferents departaments no continuen al costat de la ciutadania. De fet, moltes de les àrees gestionades per l’Ajuntament de la població s’estan adaptant a les circumstàncies per a respondre a totes les necessitats via telefònica i telemàtica. Una d’elles és la de Benestar Social, que ha ampliat el seu servei d’atenció psicològica per a ajudar a totes les persones que requerisquen suport en aquests durs moments.

Per a accedir al servei tan sols cal telefonar al 96 178 39 91 o enviar un correu electrònic a almussafespsicologia@gmail.com i concretar una cita amb el personal. L’horari per a contactar és de dilluns a divendres de 9.30 a 13 hores. “Estem en una conjuntura complicada en la qual hi ha gent que necessita orientació per a afrontar la situació i dins de les nostres possibilitats estem fent tot el que està a la nostra mà per a portar el millor possible aquest confinament”, assenyala el regidor de Benestar Social, Faustino Manzano.

Almussafes amplia el servei municipal d’atenció psicològica pel Covid-19

També dins d’aquest mateix departament municipal, l’Ajuntament ha adaptat el seu Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) per a atendre les necessitats imprescindibles de les persones majors i dels col·lectius vulnerables sense suport familiar. L’adhesió al programa, que preferentment es duu a terme després de la derivació per part de les direccions dels centres de dia, ha de realitzar-se telefonant al mateix telèfon (96 178 39 91) i de 9 a 13 hores.