CoronaAlmu: LA NOVA APLICACIÓ PER A DISPOSITIUS MÒBILS AMB TOTA LA INFORMACIÓ ACTUALITZADA SOBRE EL CORONAVIRUS

El procés d’instal.lació de l’aplicació és molt fàcil, tan sols cal entrar en la web municipal de l’Ajuntament d’Almussafes www.almussafes.net i automàticament apareixerà un missatge en la part inferior de la pantalla preguntant si volem afegir ‘CoronaAlmu’ a la pantalla d’inici. L’aplicació s’instal·larà automàticament en el teu dispositiu perquè pugues accedir en qualsevol moment a ella sense necessitat d’accedir primer a la web i entrar en l’apartat corresponent.

A continuació, una breu explicació del que hem de fer si en entrar en la web municipal no ens apareix el missatge per a instal.lar l’APP.

Les següents instruccions estan adaptades als dispositius Android que utilitzen el navegador ‘Google Chrome’, per a altres navegadors, vaja al final de la notícia.


imatge: 01

1) Si quan accedeix a la web municipal des del seu telèfon mòbil o tauleta digital no li apareix el missatge en la part inferior de la pantalla, ha de fer el següent:

imatge: 02

2) Dirigisca’s a l’extrem superior dret del seu navegador web (Google Chrome) i prema o faça clic sobre els tres punts (imatge: 01) perquè es desplegue el següent panell d’opcions. Una vegada obert, prema o faça clic sobre “Configuración” (on marca la fletxa roja – imatge: 02).

3) Prema o faça clic sobre “Privacidad” (on marca la fletxa roja – imatge: 03).

4) Prema o faça clic sobre “Borrar datos de navegación” (on marca la fletxa roja – imatge: 04).

5) Deixe marcades les caselles com mostra la imatge (imatge: 05) i després prema o faça clic sobre el botó “Borrar datos”. Isca i torne a entrar al seu navegador i ja hauria d’aparéixer-li el missatge automàtic per a instal.lar la APW (Aplicació Progressiva Web).


En la següent imatge té les instruccions per a esborrar les cookies en dispositius Apple: