COVID19

ACLARIMENTS REPARTIMENT DE CARETES DE PROTECCIÓ


1- On i com es va a fer la distribució?
A la porta del Centre de Salut, per part de personal de l’Ajuntament i voluntariat de Protecció Civil.
Horari: De dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores.

2- El repartiment de les caretes comença demà dilluns, 6 d’abril, però lògicament continuarà durant els pròxims dies, ja que es distribuiran en primera instància entre tots els veïns i veïnes amb malalties cròniques i altres patologies que s’han de desplaçar a l’Hospital per als seus controls, veïnes embarassades que porten el seguiment dels seus embarassos i ciutadania que necessita ser atesa pel seu metge de primària al Centre de Salut d’Almussafes.

3- Quines persones són les que han d’anar demà dilluns?:

  • Aquelles que tenen cita demà al Centre de Salut d’Almussafes (no volem que isques de casa si no és estrictament necessari i per això s’arreplega en la porta el mateix dia que tens concertada la visita mèdica).
  • Aquelles que al llarg d’estos dies han de desplaçar-se fins als centres hospitalaris per a rebre els corresponents tractaments de les seues malalties.

4- He de presentar algun justificant?
Sí, és necessari que mostres justificant de la cita mèdica o de la recollida de medicaments a l’Hospital i aportar DNI.

  • Recordem, així mateix, que els cuidadors i cuidadores de persones majors i dependents les recolliran, a partir de demà, al Retén de la Policia Local amb el justificant acreditatiu de la seua funció de cuidador/a que es facilita al propi retén.
  • A més, informem que l’Ajuntament d’Almussafes ha fet una segona comanda per a anar cobrint de forma progressiva a tota la població i continuarem informant sobre esta qüestió en els pròxims dies.
  • De moment, per a les persones de risc que no tenen que fer cap visita al metge o a l’hospital, la recomanació es quedarse a casa. Per això els oferim des de l’Ajuntament el Servei d’Atenció a Domicili (SAD). Si encara no l’has sol·licitat, pots fer-ho telefonant al Departament de Serveis Socials (96 178 39 91 / 687 601 166).
  • Vos recordem que les eixides de casa estan limitades i que cal complir amb la normativa que estableix l’estat d’alarma. A hores d’ara, quedar-se a casa és la millor protecció!.

Categorías:COVID19